Principe van de service :

Waarom inschrijven :

De Promos-Max is een informatieve boodschap die één tot twee keer per week rechtstreeks in uw mailbox zult ontvangen.
U hoeft dus niet meer te surfen naar allerlei sites en u ook niet in te schrijven op tientallen newsletters.
Wij houden u op de hoogte van de beste aanbiedingen binnen een beperkte periode (flash verkopen, voorraadverkopen, speciale acties, solden, privé verkopen, wedstrijden, spellen, ...)

Door in te schrijven op de newsletter van PROMOS-MAX, bent u zeker dat :

- U kwaliteitsinformatie krijgt over aanbiedingen geselecteerd bij meer dan 500 partners.
- U op de hoogte wordt gehouden van het beste op het web in één enkele boodschap die u mailbox niet zal overladen.
- U informatie krijgt die niet altijd wordt vermeld op de sites.

U kunt op elk moment contact met ons opnemen via telephone : (+352) 661 874 344, via e-mail door gebruik te maken van het contactformulier of via een brief naar info@promos-max.be.

U kunt uw profiel ook op elk moment aanpassen of u uitschrijven door in de loggen op de homepage. Als een lid niet langer aanbiedingen van Promos-max in zijn mailbox wenst te ontvangen, kan hij Promos-max dat op elk moment laten weten via een brief, met vermelding van zijn e-mailadres en vergezeld van een kopie van zijn identiteitskaart, naar het volgende adres: Pro-Activity, Route d'Eselborn 2A, 9706 Clervaux, Luxembourg. Dat kan ook via een e-mail naar info@promos-max.be. Elk gebruik van de persoonlijke gegevens van een internaut door de Promos-max gebeurt op basis van zijn toestemming. Deze toestemming wordt gegeven via het inschrijvingsformulier op de site Promos-max, of via de wedstrijdspellen of op de sites van partners van Promos-max.

Promos-max beschermt de persoonlijke gegevens en de privacy van haar leden overeenkomstig de strengste Europese richtlijnen en de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. Promos-max verbindt zich ertoe de vertrouwelijkheid te respecteren, de persoonlijke gegevens die het Lid meedeelt niet door te geven aan derden, behalve in de gevallen die in deze overeenkomst zijn opgenomen. Promos-max verbindt zich er ook toe alle technische en organisatorische middelen aan te wenden om de veiligheid van de gegevens te garanderen en ze te beschermen zoals in deze overeenkomst is afgesproken.

Om deel te nemen aan het wedstrijdspel, moet de deelnemer een formulier invullen en valideren.
Op dat formulier vermeldt hij zijn correcte gegevens (aanspreektitel, naam, voornaam, adres, postcode, plaats, land, geboortedatum) en klikt vervolgens “valideren” aan. Als de deelnemer zich al dan niet wil abonneren op newsletters en aanvaardt promotionele aanbiedingen te ontvangen zoals aankondigingen van prijsverlagingen en gecombineerde aanbiedingen van partnerbedrijven, dan vinkt hij het vakje “ja” of “nee” aan en klikt vervolgens op “valideren”. Door “ja” aan te klikken bevestigt de deelnemer zijn voorafgaande, vrije, specifieke en geïnformeerde toestemming om de “promos” van de partnerbedrijven te ontvangen, overeenkomstig de artikelen 13 tot 15 van de Belgische wet van 11 maart 2003 over bepaalde juridische aspecten van de informatiemaatschappij (omzetting van de richtlijn 2000/31/CE van het Europees parlement en van de Commissie van 8 juni 2000).

De formulieren worden dan automatisch geregistreerd en gekoppeld aan de gegevens van de deelnemers.
Door in te schrijven, bevestigt de deelnemer dat hij de voorwaarden van dit reglement integraal en zonder enig voorbehoud aanvaardt en hij er zich strikt aan zal houden.

Uw gegevens worden in ons bestand Promos-Max, internetsite van het bedrijf Pro-Activity SA waarvan de zetel zich bevindt in de Route d'Eselborn, 2A 9706 Clervaux, Luxembourg. Opgenomen om u op de hoogte te houden van onze activiteiten U kan uw gegevens steeds raadplegen, verbeteren of laten schrappen. Uw gegevens kunnen aan andere bedrijven worden overgemaakt zodat ook zij u gepersonaliseerde promotionele aanbiedingen kunnen bezorgen.

Gebruik dit contactformulier om uw aanvraag te plaatsen

FR - NL
WELKOM     INSCRIJVING     CONTACT     VERMELDINGEN     PARTNERS     HANDVEST     COOKIES